Ad 728x90 Ad 240x90

II Srednjeruski privredni forum

konti_01U periodu od 5. do 6. jula 2013. godine u gradu Kursku održati II Srednjeruski privredni forum u organizaciji Uprave Kurske oblasti. Zvaničnu podršku ovoj manifestaciji će pružiti Trgovinsko-industrijska komora Ruske Federacije i opunomoćeni predstavnik Predsednika Ruske Federacije u CFO.

Na forumu će se razmatrati teme vezane za proširivanje ruskog tržišta i faktore koji doprinose privrednoj stabilnosti regiona.

Glavni zadaci foruma su:

  • Okupljanje predstavnika regiona centralne Rusije u cilju razmatranja prioriteta i načina za unapređivanje privrede
  • Izveštavanje javnosti o promenama u privredi centarne Rusije
  • Prepoznavanje negativnih uticaja koji ometaju razvoju privrede regiona i planovi za njihovo uklanjanje
  • Unapređivanje saradnje između federalnih i regionalnih organa vlasti, naučnih institucija i kompanija, radi realizacije najvažnijih projekata u centralnoj Rusiji
  • Privlačenje investicija i pružanje podrške poslovnim partnerima koji uveliko posluju u ovom regionu
  • Pored razmatranja projekata i plenarnog zasedanja, programom se predviđaju i tematski okrugli stolovi.

collageSmatra se da će na ovogodišnjem forumu učestvovati više od 700 gostiju uključujući rukovodioce eminentnih firmi, lidere u bankarskom sektoru, vodeće medijske kuće i predstavnike ministarstava, kako ruskih tako i inostranih.

U ime Trgovinsko-industrijske komore Ruske Federacije, na forumu će učestvovati i predsednik ove ugledne institucije – Sergej Katirin, kao i rukovodioci lokalnih komora Srednjeruskog regiona.

Detaljniju informaciju o ovom dešavanju možete pročitati na zvaničnom sajtu Srednjeruskog privrednog foruma: www.sef-kursk.ru.

comment closed