Поволшки аграрни форум

У оквиру презентације региона Руске Федерације у Србији, добијен је позив за учешће представника аграрног и привредног сектора Србије на Казанском пољопривредном и привредном сајму ( „Поволшки аграрни форум“ ) који ће се одржати у граду Казањ, Република Татарстан, Руска Федерација, у периоду 24.-26.10.2012. Сајам је међународног карактера и познат је по великом броју реномираних учесника, како из Русије тако и из иностранства.

Позивају се сви заинтересовани да размотре могућност учешћа на наведеном Сајму у саставу делегације из Србије, чиме би допринели потпунијем представљању потенцијала наше земље, тиме уједно и промовишући себе. Свакако, предстојећи Сајам је и савршена прилика за проналажење потенцијалних партнера, но и уз то, биће организован и сусрет наше делегације са представницима Асоцијације привредника малог и средњег бизниса Републике Татастан, са којом Асоцијација привредника малог и средњег бизниса „Русија“ из Србије има потписан уговор о сарадњи.

Учествовање на Сајму је могуће у виду колективног представљања односно изложбе, али исто тако постоји и могућност индивидуалног излагања.

Више информација на сајту Руског Дома  http://www.ruskidom.rs/sr/?p=3878  и Привредне коморе РФ у Србији  http://www.tikrf.org/category/aktuelno