МЕЂУНАРОДНА ИЗЛОЖБА „EURO-ASIA EXPO 2013”

77_rusОд 3. до 6. октобра, у Изложбеном Центру „Казански сајам“ града Казања, одржана је IV Међународна изложба-сајам „EURO-ASIA EXPO 2013“. Ова изложба је била усмерена на даљи развој успешне сарадње између држава Европе, Азије и Русије.

Ове године је изложба садржала више од 130 експоната:

• 40 екпоната из Малезије, Тајланда, Индије, Банградеша, УАЕ
  • Експонати из Узбекистана, Азербејџана, Украјине
  • Екпонати из више од 30 региона Руске Федерације, укључујући и више од 50 компанија из Татарстана

На изложби су представљена и најновија достигнућа из области производње робе и услуга за целу породицу, иновационих технологија, као и роба широке потрошње, културне размене итд.

Изложба „EURO-ASIA EXPO 2013“ је пружила могућност свим учесницима и посетиоцима да се упознају са гостима из Малезије. Корпорација за развој спољне трговине МАТRADE се први пут представила у Републици Татарстан. Више од 30 компанија из Малезије, представљајући грађевинску индустрију, логистику, образовање и франшизе, презентовали су своју робу и услуге у Казању.

Изложба „EURO-ASIA EXPO 2013“ је са радом почела 3.октобра, када ју је посетио председник Републике Татарстан Рустам Миниханов, који је обишао, између осталих, и штандове Малезије, и захвалио се малезијским партнерима на учешћу у изложби и изванредној организацији њиховог штанда.

Изложба „EURO-ASIA EXPO 2013“ се истакла богатим пословним и културним програмом.

Учешће на изложби „EURO-ASIA EXPO 2013“ је пружило могућност произвођачима да успоставе пословне везе, представе своју робу и услуге, прошире продајну мрежу и оцене вредност производа Халал-тржишта Русије и међународних произвођача.

По својој садржини и нивоу на ком је одржана, изложба је ове године несумњиво превазишла све претходне, што сведочи о томе да стиче све већу популарност. Организациони комитет „EURO-ASIA EXPO 2013“ се нада да ће и сваке наредне године број учесника и партнера да расте, те топло позива све који су заинтересовани за учешће наредне године.

СМИ